Tips Til Sminke Som Passer Til Brudekjolen

Når man skal legge brudesminken kan det være lurt å på forhånd ha tenkt over om man ønsker å fokusere på øynene eller leppene. Et godt tips er å holde sminken naturlig for å unngå at man ser oversminket ut, men samtidig fremheve de trekkene man ønsker å sette litt ekstra fokus på. Ofte vet man på forhånd hva sine favoritt-trekk i ansiktet er, enten det er høye kinnben, øynene, smilet eller andre ting.

Glød og grunnlag

Det aller første man bør fokusere på er at hudsminken ser naturlig ut og gjerne at man også har litt glød. Med litt bronzer og blush på huden ser man fort mer våken og frisk ut, og huden vil gløde litt ekstra. Man bør også sørge for å gi huden nok fuktighet for å få et godt grunnlag og en fin glød, og det kan være lurt å legge en primer før man legger resten av sminken. Et bryllup varer ofte i mange timer og har man lagt en god primer først vil man sørge for at sminken holder seg på plass og varer utover dagen og kvelden.

125525B001_1.jpg (1500×2250)

 

Skal man ha foundation bør man passe på at fargen matcher hudtonen og at man blander den inn i huden, fremfor å legge på et altfor tykt lag. For et mer våkent blikk kan man også legge på litt concealer under øynene eller på ujevnheter man ønsker å dekke over.

Veksle mellom lett og tungt

Før man begynner å tenke på sminken kan det være greit å ha valgt en brudekjole først. På denne måten kan man lettere vite hvordan hår og sminke som vil passe best til kjolen og det helhetlige uttrykket. Hos JJ’s House kan man blant annet finne en mengde brudekjoler, dersom man ikke er sikker på hvilken fasong og type kjole man vil ha.

Har man en tung brudekjole med mye stoff kan det for eksempel være fint å gå for en lettere sminke. På denne måten får man en fin kontrast mellom tungt og lett, fremfor å ha en kjole med veldig mye stoff i tillegg til en tung sminke.

collette-dress-black-dresses-womens-dresses-womens-clothing_1365x.jpg (1365×2048)

Fokuser på øyne eller lepper

Et kjent tips er å alltid fokusere på enten øyne eller lepper, men aldri på begge deler. Har man mye øyensminke, og i tillegg en sterk farge på leppene vil man ofte risikere å se oversminket ut. Ønsker du derfor å fokusere på øynene bør du gå for en lysere og mer nøytral farge på leppene, eller bare en lipgloss med litt glans. Før man legger øyensminken kan man også åpne blikket ved å bruke en vippetang som bøyer vippene oppover. Deretter kan man gjerne bruke duse farger og gå for en lysere sotet øyenskygge og gjerne også legge en fin vinget eyeliner for en elegant look. Om man ønsker en mest mulig naturlig sminke kan man fint bare bruke maskara og legge en lys rosa eller rødlig farge på leppene.

Family Tips